Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U IX kolu RODA Juniorske lige Srbije KK Dynamic BG savladao je KK Maldost iz Čačka rezultatom 90:80 ( 22:17, 16:26, 27:21, 25:16 ).

Najbolji u redovima Dynamic-a su bili Vuk Vulikić sa 22 poena, 8 skokova i 7 asistencija (indeks 34) i Kojadinović sa 20 poena, 8 skokova i 4 asistencije (indeks 20).

Utakmica je bila dobra i neizvesna do samog kraja. Hteo bih da čestitam ekipi Mladosti jer su prikazali vrlo kvalitetnu košarku. U nekim segmentima igre su nas iznenadili jer su pogađali šuteve spolja i parirali do poslednje sekunde. Sa druge strane mi smo smirenošću i nekim laganim poenima u finišu uspeli da pobedimo

izjavio je Vulikić nakon utakmice.

Trener ekipe KK Dynamic BG Nikola Marković istakao je da je zadovoljan trudom i pobedom svoje ekipe.

Pre svega čestitao bih ekipi Mladosti na zaista velikoj borbi i odličnoj utakmici. Oni su ušli u duel sa jasnom idejom da protiv nas odigraju maksimalno agresivno i to su donekle i ostvarili. Naravno čestitam i svojoj ekipi na zaista požrtvovanoj borbi. Svaka ekipa iz Čačka sa sobom donosi određeni kvalitet. Danas je to bila maksimalna agresivnost i odličan prodor. U nekim segmentima su nas i dobili, ali mi smo uspeli da se vratimo posle svake njihove velike serije i ovog puta dobijemo utakmicu. Mislim da će susret u Čačku biti dosta neizvestan

zaključio je Marković.

U X kolu KK Dynamic BG putuje za Niš gde će u subotu 28. januara igrati protiv KK Nibak.

KK Dynamic BG:

Đaković, Grbović 15, Vulikić 22, Kurtiševski 17, Matić, Beslać 16, Radojković, Kovačević, Bojović, Kojadinović 20, Vasić, Stokić.

KK Mladost Čačak:

Radulović 16, Radovanović 6, Ocokoljić 23, Mladenović, Stefanović, Jovančević 17, Šušić 7, Simović, Stojanović, Milošević, Krsmanović 2, Ćalović 9.