Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Košarkaši Dynamic Balkan Bet jedina su neporažena ekipa u dosadašnjem delu Košarkaške lige Srbije.

Dorćolci se trenutno nalaze na prvom mestu sa maksimalnim učinkom u prvih deset kola.

Nakon serije teških mečeva, sledi još jedan takav, u pitanju je gostovanje Tamišu u Pančevu.

Saša Nikitović i njegovi igrači pred sobom imaju motivaciju da nastave pobednički niz, a očekivanja pred ovaj meč izneo je i bek Vuk Karadžić.

– Tamiš je ekipa koja je podigla formu, u pitanju je jedno od najzahtevnijih gostovanja u ligi. Idemo tamo na pobedu, bez mnogo razmišljanja, očekujemo nastavak pobedničkog niza. Imamo svoje mikro ciljeve koje hoćemo da ispunimo, a za to nam je neophodna pobeda u Pančevu.

Svoju reč dao je i Saša Nikitović, koji se prvo kratko osvrnuo na ubedljivu pobedu protiv Kolubare u prošlom kolu.

– Odigrali smo 20 minuta prilično skoncetrisano, sa jako malo primljenih poena. Uspeli smo odmah da pokažemo da smo čvrst domaći teren, da bi u drugom poluvremenu rasterećenije ušli, sa većim brojem igrača u rotaciji i nekim igračima koji nisu imali toliko šanse. U svakom slučaju, na kraju ubedljiva naša pobeda, rekao je iskusni stručnjak, istakavši i kvalitete narednog protivnika:

– Pančevo jeste vruć teren, i tim koji ima kontinuitet od prošle godine. Većina igrača su tu, imali su neke izmene kao i mi, ali generalno to su dva ista tima prošlogodišnji i ovogodišnji. Dobro se poznajemo, imali smo dva uzbudljiva meča prošle sezone, jedan smo pobedili mi, a drugi oni. Imaju svoje principe u odbrani i u napadu i toga se drže. Kada sprovedu to što žele i što treniraju vrlo su nezgodan protivnik. Sa njima je teško igrati, mora da se ima velika koncetracija i energija da bi se, naročito na njihovom terenu, uzeli bodovi. Daćemo sve od sebe da budemo protivnik koji će ih dobro namučiti na njihovom terenu, a na kraju ćemo videti ko će odneti bodove.