Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U četvrtom kolu ABA2 lige Dynamic VIP PAY će ugostiti Bosnu, bivšeg prvaka Evrope. Utakmica se igra u četvrtak, 02.novembra u 17 časova.

Trener Oliver Popović svestan je važnosti ove utakmice. Imaće sve igrače na raspolaganju a pobeda bi osigurala priključak gornjem delu tabele u drugoj regionalnoj ligi.

“Pobeda bi nam osigurala priključak sa vodećim ekipama. Bosna Royal se takođe bori za vrh tabele i sigurno nam neće biti lako. Što se mene tiče najrealniji plasman je da obe ekipe budu u vrhu. Mislim da ćemo mi to i pokazati uprkos svim problemima koje smo imali.”, rekao je Popović. “Potrošili smo se protiv Splita. Čeka nas motivisana i nezgodna ekipa Bosne, međutim mi ćemo se pripremiti kao i za svaku utakmicu i dati sve od sebe da pobedimo.”

“Pred nama je jako teška utakmica. Moramo biti skoncentrisani isključivo na odbranu i kako da zaustavimo njihovu tranziciju i brze šuteve. Ako želimo da dobijemo utakmicu moramo odigrati na nivou na kojem znamo i možemo.”, rekao je Litvanac Aurimas Majauskas.

 

Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 02. novembra u 17.00 sati u Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, uz direktan prenos na Arena Sportu.

Dinamik je nastavio sa akcijom “Just different” i poziva sve navijače i ljubitelje košarke da donesu u četvrtak svoje stare kape, šalove, rukavice ili čaj za Svratište i dobiće po 2 ulaznice za sve utakmice ABA2 lige po izboru.