Predsednik košarkaškog kluba Dinamik BG Velibor Jojić učestvovaće naredne nedelje na Okruglom stolu čija je tema „Preduzetništvo u sportu – Sinergija znanja, sporta i privrede“.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Visokom školom za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, Fondacijom sporta mladih i Srbija startapom, organizuje Okrugli sto koji će se održati u ponedeljak, 26. juna 2017. godine u Privrednoj komori Srbije.

Učesnici Okruglog stola biće uspešni preduzetnici i menadžeri u sportu, predstavnici sportskih institucija, agencija i institucija obrazovanja.

Kroz diskusiju analiziraće se poslovni trendovi u sportu, mogućnosti razvoja sporta kroz samofinansiranje, mogućnosti za primenu znanja novih tehnologija i inovacija u sportu i primeri uspešnih sportsko-privrednih kompanija.

Pored Velibora Jojića u diskusiji će učestvovati i Bratislav Bata Đorđević, Mirko Nišavić (Kajakaški savez Srbije), Dejan Burčul (Tekvondo asocijacija Srbije), Marko Stojanović (Karling savez Srbije), Labud Bulatović (Vazduhoplovni savez Srbije), Mirko Petrović (Teniski savez Srbije), Đurković Božidar (Rukometni savez Srbije), Zoran Gajić, (Odbojkaški savez Srbije), Dejan Šuput (Fudbalski savez Srbije), Veselin Jevrosimović (Atletsi savez Srbije), kao i mnoga druga imena iz sveta sporta, menadžmenta i obrazovanja.