Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

KK Dinamic Vip Pay zvanično je započeo pripreme za narednu sezonu 2020/2021.

Nakon pauze izazvanom pandemijom virusa Covid 19 okupljanje je proteklo u skladu sa propisima predloženim od strane kriznog štaba.

Dobrodošlicu i sreću u daljem radu igračima i stručnom štabu poželeli su sportski direktor Mirko Pavlović, Predrag Kanački I Aleksandar Smiljanić. Trener Miro Alilović sa svojim pomoćnicima Stevanom Mijovićem I Goranom Vučkovićem, kondicionim trenerom Milošem Cvetanovićem, fizioterapeutom Milanom Bosićem i doktorom Srđanom Marinkovićem  izneo je plan treninga kao i prevenciju od virusa i eventualnih povreda.

Miro Alilović je istakao: ,,Pred nama težak period nakon izuzetno duge pauze. Iako su igrači radili individualno po planu kondicionog trenera Miloša Cvetanovića I došli veoma spremni, u narednim nedeljama pre svega treba sačuvati zdravlje igrača a zatim se dobro pripremiti za izazove u Košarkaškoj ligi Srbije. U predstojećoj sezoni imaćemo još mlađi tim u odnosu na predhodnu. Kostur tima je sačuvan pa nam neće trebati mnogo vremena za uklapanje u sisteme na kojima insistiram.  Ja ću u ime celog tima obećati veliki rad koji će sasvim sigurno doneti  dobre rezultate.”

Kompletne pripreme obaviće se u hali sportskog centra Dynamic u kojoj će zahvaljujući dozvoli Košarkaškog saveza Srbije i Košarkaške lige Srbije nastupati kao domaćin.