Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kadeti Dinamika na finalnom turniru osvojili prvo mesto i na taj način se kvalifikovali na završni turnir koji će se igrati u Kraljevu.

Mladi Dorćolci bili su ubedljivi u svim utakmicama. Prvi dan turnira svladali su Čuburu rezultatom 61: 50. U drugoj utakmici slavili su protiv Žarkova 62:52, dok su u trećoj utakmici pobedili Savu sa visokih 82:62.

Ekipa pod vođstvom trenera Jovana Dragića i pomoćnih Luke Milenkovića i Pavla Roganovića nastupila je u sastavu: Bogdan Tejić, Ognjen Kovačević, Đorđe Đorđević, Andrej Đorđević, Uroš Igić, Bogdan Petrović, Jovan Lalović, David Burgić, Uroš Stepanović, Jovan Rašić, Marko Stošić, Andrej Savić i Ognjen Ignjatović

Mladi Dorćolci su se kao prvoplasirana ekipa plasirali dalje na završni turnir Kvalitetne lige RKS gde će im se od petka 04. do 06. maja u Kraljevu (Hala na Ibarskom keju) pridružiti Nibak, Vojvodina I Sloboda.