Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U subotu na Dorćol dolazi ekipa Vršca sa kojom je Dinamik u predhodnim sezonama odigrao mnogo neizvesnih utakmica. To je uslovilo svojevrstan rivalitet između ova dva rivala.

Očekuje se da i naredna utakmica bude zanimljiva. Dorćolci imaju mlad tim a Vrščani iskusnu ekipu. Tim Zorana Todorovića je popunjen na svim pozicijama igračima koji iza sebe imaju mnogo prvoligaških duela.

“Izlišno je trošiti reči o kvalitetu našeg rivala u subotu. Tim Vršca je satkan od iskusnih igrača koji su u karijerama igrali i na višem nivou. Kao što sam i predpostavio na početku sezone, moj mladi tim ima mnogo uspona i padova. Na meni i mojim saradnicima je da greške ovih mladića svedemo na minimum i da od njih tražimo maksimalno zalaganje u odbrani, dobro trčanje i skok” istakao je strateg Dinamika Miro Alilović.

Centarska linija Dinamika biće pojačana u ovom susretu. Jedan od najtelontovanijih košarkaša u svojoj generaciji Saša Ciani (2003, 207 cm)  pristupio je Dorćolcima. Mladi slovenački reprezentativac  je došao iz Primorske. Već je sarađivao sa trenerom Mirom Alilovićem i dobro je upoznat sa zahtevima trenera.

Utakmica KK Dynamic Vip Pay – KK Vršac igraće se u hali SC Dynamic u subotu 17.10.2020. sa početkom u 17:00.