Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

KK Dynamic Vip Pay dočekuje ekipu Tamiša u utakmici pretposlednjeg kola KLS. Susret je veoma bitan za oba rivala. Dinamik želi da ostvari što bolji plasman u vrhu tabele a ekipa iz Pančeva se bori za goli život i opstanak u prvoligaškom društvu.

Miro Alilović, trener KK Dynamic Vip Pay:  Utakmica je važna i za jedan i za drugi tim. Odlučiće je igra u odbrani, skok i detalji u napadu. Svakako očekujemo jak otpor rivala koji se, po mom mišljenju, ne nalazi na mestu na kome je trenutno. Mi moramo da imamo što manje oscilacija u igri i da igramo kvalitetno u oba pravca. Od svojih igrača tražiću da igraju  mnogo čvršće u kontakt situacijama i maksimalno zalaganje u timskoj igri.

Vuk Vulikić, plej KK Dynamic Vip Pay: Očekuje nas poslednja utakmica regularnog dela KLS pred našim navijačima. Da bi smo ostvarili pobedu biće nam potrebna velika energija i koncentracija svih 40 minuta. Mi želimo što bolji plasman na tabeli pa je pobeda u subotu imperative.

Utakmica 25. kola KLS igra se u hali sportova “Ranko Žeravica” u subotu 7. marta sa početkom u 19 časova uz besplatan ulaz na tribine.