U četvrtom kolu ABA2 lige Dynamic VIP PAY će ugostiti Bosnu, bivšeg prvaka Evrope. Utakmica se igra u četvrtak, 02.novembra u 17 časova.

Trener Oliver Popović svestan je važnosti ove utakmice. Imaće sve igrače na raspolaganju a pobeda bi osigurala priključak gornjem delu tabele u drugoj regionalnoj ligi.

„Pobeda bi nam osigurala priključak sa vodećim ekipama. Bosna Royal se takođe bori za vrh tabele i sigurno nam neće biti lako. Što se mene tiče najrealniji plasman je da obe ekipe budu u vrhu. Mislim da ćemo mi to i pokazati uprkos svim problemima koje smo imali.“, rekao je Popović. „Potrošili smo se protiv Splita. Čeka nas motivisana i nezgodna ekipa Bosne, međutim mi ćemo se pripremiti kao i za svaku utakmicu i dati sve od sebe da pobedimo.“

„Pred nama je jako teška utakmica. Moramo biti skoncentrisani isključivo na odbranu i kako da zaustavimo njihovu tranziciju i brze šuteve. Ako želimo da dobijemo utakmicu moramo odigrati na nivou na kojem znamo i možemo.“, rekao je Litvanac Aurimas Majauskas.

 

Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 02. novembra u 17.00 sati u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu, uz direktan prenos na Arena Sportu.

Dinamik je nastavio sa akcijom „Just different“ i poziva sve navijače i ljubitelje košarke da donesu u četvrtak svoje stare kape, šalove, rukavice ili čaj za Svratište i dobiće po 2 ulaznice za sve utakmice ABA2 lige po izboru.