Example: Sorry, this entry is only available in %LANG% For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Trijumfalni niz ne prestaje!

Košarkaši Dynamic Balkan Bet ostvarili su osmi trijumf u Košarkaškoj ligi Srbije iz isto toliko susreta.

Večeras je na Dorćolu pala ekipa leskovačkog Zdravlja rezultatom 69:66.

Najefikasniji u redovima našeg tima bio je Nikola Kostić sa 16 poena, a pratili su ga Mihailo Bošković sa 12 i Dušan Radosavljević sa 11 poena.

Nakon nešto tvrđeg početka utakmice sa obe strane, košgeterski post u dobroj meri je razbijen u drugoj deonici. Ekipa Saše Nikitovića imala je prednost, ali je utakmica tokom prvih 20 minuta bila prilično izjednačena.

Čini se da je treća četvrtina bila ta koja je prelomila ovaj susret. Dynamic Balkan Bet je igrao izuzetno u napadu, donosio prave odluke i pogodio nekoliko važnih šuteva, što je bilo dovoljno da se nakon pola sata košarke u poslednju deonicu unese prednost od 15 poena.

Početak četvrte deonice doneo nam je novu dramu na Dorćolu, pošto su Leskovčani sa uvodnih 10:0 uspeli da prednost Dynamic Balkan Beta smanje na samo pet poena. U igri nerava ekipa Saše Nikitovića uspela je da se trgne od početnog šoka, povrati prednost i privede utakmicu kraju.

U narednom kolu Dorćolci putuju u Čačak, gde će se sastati sa istoimenom ekipom.