Ponovo smo na parketu!

Košarkaši Dynamic Balkan Bet nastavljaju niz utakmica u Košarkaškoj ligi Srbije.

Večeras od 18 časova na Dorćolu naša ekipa ugostiće lazarevačku Kolubaru, sa željom da se nastavi pobednički niz.

Nakon poslednjeg trijumfa u Čačku, utiske je izneo trener ekipe, Saša Nikitović.

– Kao što je bilo i očekivano kada igraju prvi i poslednji u ligi, naročito na gostovanju, na nama je bio veliki pritisak. Domaćin je bio rasterećen, imao je i motiv više. Odigrali su odličnu utakmicu, pred meč sa nama stigao je i američki plejmejker koji je odigrao fenomenalno, imali smo velikih problema sa njim. Kako je utakmica odmicala dizalo se naše samopouzdanje i energija, oni su iz minuta u minut delovali slabije i na kraju smo apsolutno zasluženo pobedili.

Naš tim očekuje meč sa neugodnim Lazarevčanima.

– Posle četiri vezana poraza Kolubara je promenila trenera. Dolazi nam još jednom, posle Zdravlja, još jedan tim posle promene trenera, što će sigurno pokazati neku reakciju. Samim tim, ne možemo imati potpuni skauting za njih jer će sigurno uvesti neke novine sa novim trenerom. Bavićemo se pre svega nama i našim energijom, odnosno čvrstinom domaćeg terena, a tokom utakmice ćemo pokušati da vidimo kakve su novine uvedene u njihove igre, te da probamo da na domaćem terenu dođemo do još jedne pobede. Tako bismo održali domaći teren, koji je jako bitan.

Pored trenera, očekivanja pred meč izneo je i Dušan Radosavljević, prvotimac Dynamic Balkan Beta.

– Očekuje nas jedna koliko teška, toliko i važna utakmica za nastavak dobre serije u kojoj se nalazimo. Ekipa Kolubare je slična nama po godinama, kao i po stilu igre. Sigurno je da ce biti dosta trćanja i poena, ali to je košarka na koju smo mi navikli. Kada vidimo tabelu, velika je razlika u rangiranju, mi smo prvi, a ekipa Kolubare je na začelju tabele, ali to ne mora ništa da znači. Jedno je sigurno, da utakmica neće biti laka za pobediti. Prirpemali smo se cele nedelje za njih, znamo šta od kog igrača možemo da očekujemo i daćemo sve od sebe da pobedimo.