Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dorćolci su ponovo na terenu!

Nakon prilično duge pauze Dynamic Balkan Bet nastavlja takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije.

Trener Saša Nikitović i njegovi momci krenuli su put Leskovca, gde će se od 17 časova sastati sa domaćom ekipom Zdravlja.

Šef stručnog štaba Dynamic Balkan Bet izneo je očekivanja pred ovaj susret:

– Posle duge pauze, koju smo dobro iskoristili i za rad i za malu transformaciju igračkog kadra, nastavljamo dalje, sa našim ciljevima razvijanja igrača i njihov napredak kroz utakmice i nadam se što više pobeda, te dizanje samopouzdanja, započeo je Nikitović, nakon čega se okrenuo i narednom protivniku:

– Što se tiče Zdravlja, oni su izuzetno jaki, pojačali su se sa četiri igrača od naše poslednje utakmice. Imaju dobar sastav, koji, gledajući ostale rostere, ima velike šanse za opstanak u ligi. Biće teška utakmica, njima je svaka kao finale, tako da će sigurno biti motivisani, a na nama je da budemo motivisani, mladi, poletni i rasterećeni, te da dođemo do prve pobede u ovom sastavu.

Pred put u Leskovac očekivanja je izneo i plejmejker Dorćolaca, Ilija Milijašević.

– Imali smo pauzu pred ovu utakmicu, ujedno i vremena da napravimo mini pripreme i spremimo se za narednog protivnika veoma dobro. Pre svega smo spremali nas, nakon par nekih izmena, mislim da smo spremni za utakmicu. Idemo na jedno teško gostovanje, cilj je da damo sve od sebe i nadamo se da će to biti dovoljno za pobedu.

Pred gostovanje Zdravlju vredno je istaći da se Dynamic Balkan Bet sporazumno razišao sa Nemanjom Jaramazom i Nenadom Miljenovićem, fantastičnim košarkašima, ali i ljudima. Klub im želi puno sreće u nastavku karijere.