Evropsko prvenstvo za košarkaše mlađe od 18 godina počinje za manje od dva dana, a KK Dynamic BG po prvi put u istoriji kluba ima igrača u reprezentativnoj selekciji Srbije.

KK Dynamic BG je u XI kolu Košarkaške lige Srbije, u gostima, savladao ekipu KK Sloga iz Kraljeva rezultatom 52:61 (7:12, 16:17, 14:23, 15:9).

Najefikasniji igrač utakmice bio je Andreja Stevanović sa upisana 24 poena, dve asistencije, pet osvojenih lopti i šest skokova (indeks 24).

Nakon utakmice trener Dynamic-a Miroslav Nikolić istakao je da je važno bilo da njegova ekipa ne naniže dva poraza za redom, što su i ostvarili.
“Ovo je bila vrlo važna utakmica za nas, a ujedno i poslednja utakmica pred pauzu. Išli smo na pobedu i važno nam je bilo da ne pravimo gluposti večeras. Dobra je atmosfera u ekipi i mogu očekivati još bolju igru i rezultate”, izjavio je Nikolić.

KK Sloga Kraljevo: Stamenić 4, Vorkapić 12, Matović 6, Vuksanović 9, Simeunović 8, Pavlović 10, Ilić, Ćirović, Peruničić, Gavrilović 3, Jončić, Stefanović.
KK Dynamic BG: Stevanović 24, Ćirković, Katnić, Grušanović, Lazić 3, Gavrilović 13, Prokopenko 4, Nađfeji 10, Jeftić 5, Radulović 2, Tornjanski, Todorović.