Takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije se nastavlja!

Dynamic Balkan Bet, aktuelni lider ovog takmičenja, sa maksimalnim učinkom iz uvodnih deset kola, putuje u Čačak, gde će se sastati sa istoimenom ekipom.

Iza Dorćolaca je izuzetno nezgodna utakmica protiv leskovačkog Zdravlja, koja je ipak dobijena u poslednjim minutima, a nema sumnje da ih težak posao očekuje i kraj Morave.

Svoj sud o proteklom meču dao je i trener Dynamic Balkan Bet, Saša Nikitović.

– Kao što je i najavljeno, teška utakmica. Oni su dobar tim. Utakmice koje su dobijene unapred je vrlo teško igrati, a neopravdano vezano za individualne kvalitete jednog i drugog tima. Zdravlje je izuzetno kvalitetan tim, sa nešto manje pobeda, ali smo igrali sa dosta muke.

Istakao je šef stručnog štaba Dorćolaca i individualni kvalitet predstojećeg protivnika.

– Pred nama je Čačak, apsolutno ista priča kao i prošli meč. Imaju možda i kvalitetniji roster od Zdravlja, iskusniji sigurno. Da li će sutra pobediti iskustvo ili naša mladost, to ćemo videti. Dobro poznajem te igrače koji su tamo, oni su igrali na mnogo višem nivou nego što je ovaj i poseduju iskustvo da igraju ovakve mečeve. Samim tim što su na dnu tabele ih obavezuje da napadnu trenutnog lidera na tabeli i probaju da ostvare jednu veliku pobedu. Mi ćemo pokušati svim silama da se odupremo njihovoj energiji i voljnom momentu da nas dobiju, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno.

Meč između Dynamic Balkan Bet i Čačka 94 na programu je u subotu od 19:30 ćasova.