Košarkaši Dynamic Balkan Bet jedina su neporažena ekipa u dosadašnjem delu Košarkaške lige Srbije.

Dorćolci se trenutno nalaze na prvom mestu sa maksimalnim učinkom u prvih deset kola.

Nakon serije teških mečeva, sledi još jedan takav, u pitanju je gostovanje Tamišu u Pančevu.

Saša Nikitović i njegovi igrači pred sobom imaju motivaciju da nastave pobednički niz, a očekivanja pred ovaj meč izneo je i bek Vuk Karadžić.

– Tamiš je ekipa koja je podigla formu, u pitanju je jedno od najzahtevnijih gostovanja u ligi. Idemo tamo na pobedu, bez mnogo razmišljanja, očekujemo nastavak pobedničkog niza. Imamo svoje mikro ciljeve koje hoćemo da ispunimo, a za to nam je neophodna pobeda u Pančevu.

Svoju reč dao je i Saša Nikitović, koji se prvo kratko osvrnuo na ubedljivu pobedu protiv Kolubare u prošlom kolu.

– Odigrali smo 20 minuta prilično skoncetrisano, sa jako malo primljenih poena. Uspeli smo odmah da pokažemo da smo čvrst domaći teren, da bi u drugom poluvremenu rasterećenije ušli, sa većim brojem igrača u rotaciji i nekim igračima koji nisu imali toliko šanse. U svakom slučaju, na kraju ubedljiva naša pobeda, rekao je iskusni stručnjak, istakavši i kvalitete narednog protivnika:

– Pančevo jeste vruć teren, i tim koji ima kontinuitet od prošle godine. Većina igrača su tu, imali su neke izmene kao i mi, ali generalno to su dva ista tima prošlogodišnji i ovogodišnji. Dobro se poznajemo, imali smo dva uzbudljiva meča prošle sezone, jedan smo pobedili mi, a drugi oni. Imaju svoje principe u odbrani i u napadu i toga se drže. Kada sprovedu to što žele i što treniraju vrlo su nezgodan protivnik. Sa njima je teško igrati, mora da se ima velika koncetracija i energija da bi se, naročito na njihovom terenu, uzeli bodovi. Daćemo sve od sebe da budemo protivnik koji će ih dobro namučiti na njihovom terenu, a na kraju ćemo videti ko će odneti bodove.