Prva pobeda u novoj godini u KLS ligi za Dinamik došla je teže od očekivanog. Tamiš je u drugom poluvremenu dao do znanja da nisu došli da predaju bodove bez borbe. Dorćolci su se probudili u poslednjoj četvrtini I koševima Vulikića prešli u vođstvo koje nisu ispuštali do kraja utakmice. U redovima Dinamika najefikasniji su bili Stevanović 19, Glišić 18 I Ostojić sa 11 poena.

Bojan Jovičić: Čestitao bih Dinamiku. Ne može da se pobedi ovakva jedna kvalitetna ekipa sa jednim dobrim poluvremenom. Ima objektavnih razloga za to. Bilo je početničkih odluka I baš sam mnogo zamerio igračima na poluvremenu. Ušli smo bolje u drugo poluvremе I stigli ih. Promašili smo tri penala I dva otvorena šuta kada se lomilo, Vulikić je pogodio I to je ustvari košarka, ko pogodi kada treba dobija utakmicu.

Vladimir Đokić: Očekivali smo ovakvu utakmicu, borbenu, motivisanu od strane Tamiša I moje ekipe. U jednom momentu je izgledalo kao da je dobijena utakmica, međutim Tamiš ima karakter I dobre igrače vratili su se. Izgledalo je opet po nas da je utakmica izgubljena. U tim momentima smo menjali sistem igre sa tri visoka igrača da bi kontrolisali skok, ubacili par otvorenih šuteva I imali bitne skokove u napada. Na kraju Vulikić je opet bio junak. Dobra utakmica, Tamiš ima kvalitet, rade dobro, mislim da će ta ekipa biti visoko plasirani u KLS. Mi se okrećemo ABA2 ligi, umorni smo ali takva je igra.