Najnovije vesti
  1. Mert Akaj: Izabrao sam košarku umesto novca
  2. KLS derbi u Hali Sportova, nagrade za posetioce!
  3. Mert Akaj iz Evrolige u Dinamik
  4. Dinamik bolji od Heliosa za prvu pobedu u ABA2
  5. Dinamik dočekuje Helios pojačan Pašajlićem i Šalićem

Goran Šebez

Kondicioni trener

Goran Šebez je rođen 24.02.1981. u Slavonskoj Požegi. Završio je Arhitektonsko-tehničku školu u Beogradu a zatim i FISAF međunarodnu akademiju za fitness trenere.

Sa KK Dynamic BG je osvojio prvo mesto (zlatna medalja) u Drugoj muškoj ligi Srbije – sezona 2015/16 i Kup Srbije (drugi stepen) – sezona 2016/17.

Sportom se bavi od svoje pete godine kada je počeo da trenira karate. U želji da proba i druge sportove, posle dve godine i polaganja za crveni pojas, počinje da trenira tenis. Završivši školu tenisa, krenuo je dalje sa istraživanjima, pa je jedno vreme trenirao i fudbal. Početkom 90-tih otkrio je košarku, a ljubav prema ovom sportu ga je navela da 1993. godine počne da trenira u ŠKK Zvezdara. Tada su njegov rad pratili treneri Dragan Tijanić i Marjan Mišić. Šest godina kasnije prelazi u KK Poštar kod Ljiljane Radičević, gde je igrao dve godine i to od 1997-1999, kada su se završili njegovi juniorski dani.

U tom periodu otkriva čari fitnesa u kojem je i dan danas. Licenciran je od strane FISAF (Federation of International Sports, Aerobics and Fitness) internacionalne akademije za fitnes trenera, a pored rada u KK Dynamic BG, radi i sa rekreativcima.

Volim da čitam stručnu literaturu, edukujem se, posećujem stručne seminare i cilj mi je da u ovom poslu konstantno napredujem. Posao kojim se bavim je posao koji zaista volim. Uživam u tome da pomažem ljudima u pravljenju najbolje verzije sebe i uživam pomažući sportistima u pravljenju vrhunskih rezultata.

Himna KK Dynamic
Autori: Mlađan Dinkić i Saša Milošević
Preslušajte himnu KK Dynamic