Trener prvog tima Košarkaškog kluba Dynamic Vip Pay Saša Nikitović pred prvi meč plej-ofa Superlige Srbije protiv Borca iz Čačka čestitao je upravi kluba i igračima na ostvarenom plasmanu i da će tim dati sve od sebe da prvi meč u Čačku odigra kako treba.

 

Čestitam kolegama na sezonama. Naročito kolegi sa Zlatibora, uzeli su dve titule u dva takmičenja. Mi smo sezonu počeli u maju, praveći zaokret u klubu da maksimalno podmladimo tim. Nismo imali ambicije da napravimo 18 pobeda. Iz utakmice u utakmicu ređale su se pobede. Došli smo na kraj u plej-of. Čestitam svima u klubu. Upravi i igračima. Ulazimo u plej-of rasterećni po pitanju rezultata.

 

Znajući da sutra počinje finalni turnir Roda Juniorske lige Srbije, ekipa sa Dorćola će u izmenjenom sastavu otputovati i Čačak na prvi meč protiv Borca.

 

Situacije vezane za utakmice, baraži, pomeranje plej- ofa, nama je ugrozilo sastav. “Guramo” igrače, naši igrači imaju finalni turnir juniorske završnice. Naš sastav ćemo razdvojiti na dva. Jedan u subotu i petak u Kragujevcu, druga polovina u Čačku. Na kraju uspešne sezone sa 18 pobeda. Moramo da odigramo prvu utakmicu u Čačku, daćemo sve od sebe da izgleda kako treba. Više od toga ne obećavamo. Veoma uspešna sezona, privilegija nam je i čast” , rekao je Nikitović na konferenciji za medije pred plej-of mečeve Superlige.