U 5. kolu KLS lige Zlatibor je naneo prvi poraz Dinamiku rezultatom 75:71. U redovima Dinamika najefikasniji su bili Rakićević, Ostojić, Stevanović, Kutlešić sa po 15 poena.

Vladimir Đokić, trener Dinamika:

”Čestitam ekipi Zlatibora na zasluženoj pobedi. Mi nismo bili na nivou, moraćemo videti u čemu je stvar. Možda nas je u ovom zgusnutom ritmu stigao i umor, međutim, to nije opravdanje. Tri dana je dosta za odmor za mladu ekipu. Jednostavno, ako nismo 100% skoncentrisani možemo imati problema sa svakom ekipom. Zlatibor nas je napao, imali su veću želju, pogodili su neke šuteve. Šta je tu je, odlučila je opet jedna ili dve lopte, a mi se moramo okrenuti obavezama u ABA2 ligi. Još jednom čestitke Zlatiboru na zasluženoj pobedi.”

Danilo Ostojić, igrač Dinamika:

”Čestitao bi Zlatiboru na pobedi. Odigrali su bolje od nas u nekim situacijama kad je trebalo i u odbrani I u napadu. Igramo dve lige, igrači su dosta potrošeni. Prelako smo im dopustili da uđu u utakmicu i kad su uhvatili svoj ritam na kraju su dobili samopouzdanje i pogađali neke otvorene šuteve. Još jednom čestitam Zlatiboru na pobedi a mi se okrećemo utakmici ABA2 sa Sparsima.”