U prisustvu brojnih zvanica, u hali kluba na Dorćolu prisutnima su se obratili vlasnik i predsednik Dinamika, Velibor Jojić, kapiten Vuk Vulikić i trener Miroslav Nikolić.

„Okupili smo se tradicionalno, za početak nove godine, u kojoj svima vama želim još više uspeha, zdravlja i veselja. Igračima želim dobre rezultate, novinarima da što afirmativnije pišu o našem sportu, da se družimo i poštujemo. Dinamik deli prvo mesto u Košarkaškoj ligi Srbije, u ABA 2 smo malo lošiji, samo zato što menjamo koncepciju tima u toku sezone. Uvek ćemo se boriti i nećemo se predavati, nadamo se da ćemo krenuti da ređamo i regionalne pobede. Ako ne uspemo kroz Drugu ABA ligu, daćemo sve od sebe da kroz Superligu uđemo u ABA 1. Naporno radimo iz dana u dan i rezultati će sigurno doći. Klub se diže poslednje dve, tri godine i hoćemu tu zdravu sportsku priču da podelimo sa svima.“, rekao je Jojić.

Vuk Vulikić, U18 šampion Evrope sa reprezentacijom Srbije, raduje se novim izazovima.

„Sve najbolje želim svima u 2018. Što se nas tiče, imamo najviše ambicije, da budemo prvi u KLS-u i među četiri najbolja tima u ABA 2 ligi, a mi ne odstupamo od ciljeva. Nadamo se boljim rezultatima na Jadranu već od sledećeg meča sa Tivtom.“, poručio je Vulikić.

„Do kraja sezone očekujem više pobeda. Zaostajemo tri trijumfa u Jadranskoj ligi… Ja sam imao ekskurziju u Partizanu, sada sam se vratio. Povukli smo dva, tri igrača odavde u Partizan i tako oslabili Dinamik, sad se Stevanović sa mnom vratio. Poremetili smo bili koncepciju tima od mladih igrača. Ubacićemo u tim i neke momke koji su 2000. i 2001. godište. Idemo ka boljem, a Dinamik će biti sve kvalitetniji sa mladim košarkašima.“, rekao je Nikolić.