Utakmicama 22. I 23. kola polako se približavamo se završetku takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije.

U prvom ovosezonskom okršaju Metalac je napravio veliko iznenađenje i slavio na Dorćolu (83:93). Puleni Miroslava Nikolića nisu uspeli da pobede Metalac koji je imao imperativ rezultata. Valjevce je samo pobeda ostavljala u borbi za četvrto mesto, Dinamik je igrao tri dana pre na Cetinju, tako da i umor čini svoje pa smo tako bez pobede I na četvrtom vezanom susretu računajući KLS i regionalno takmičenje.

U prošlom kolu furioznim startom poslednje deonice i serijom 11:0, koju su kreirali Milisavljević, Krstić i Stevanović, izabranici Miroslava Nikolića „slomili“ su otpor upornih gostiju iz Subotice I pobedili rezultatom 98:70 I tako prekinuli niz poraza. Mogao je Dinamik mnogo ranije da osigura pobedu protiv Spartaka, ali je nekoliko puta tokom meča ispuštao dvocifreni plus i dozvoljavao Subotičanima da se rezultatski „vraćaju u život“.

Krstić 10, Milisavljević 16 (5/6 za dva, 7 as), Miladinović 2, Rakićević 5, Stevanović 18 (5/8 za dva, 2710 za tri), Beslać 11, Vulikić, Đurasović 18 (4/5 za tri), Grbović 7, Ćirković, Kostić 3, Todorović 8.