Dinamik je na dve utakmice u svojoj hali pobedio Radnički rezultatom 106:91 i poražen je od Vojvodine rezultatom 76:93

Prvo je Dinamik ostvario 17. trijumf protiv ekipe Radničkog a Kragujevčani su, pak, ubeležili 17 poraz. U prvom poluvremenu Dinamik je postigao 36 poena (od toga šest trojki). Tokom druge i treće četvrtine Dinamik je održavao prednost (samo u jednom momentu je zaostatak bio sedam poena). Međutim, već krajem 34. minuta bilo je ponovo +15 za Dorćolce (90:75), čime je otklonjena šansa da završnica susreta donese neizvesnost.

U pobedničkom sastavu najkorisniji igrač bio je Krstić sa 25 poena i sedam skokova. Todorović je bio dvocifren strelac sa 23 poena (trojke 4/6), uz devet skokova, Beslać je imao 13 (trojke 3/5), a Vašington 11, dok je Milisavljević upisao devet asistencija. Kod gostiju najbolji je bio Kolmen sa 32 poena, uz osam skokova i čak 13 iznuđenih prekršaja.

„Odigrali smo tri utakmice u sedam dana što je previše za moju ekipu. Utakmica protiv Borca u ABA2 je ostavila traga na našoj igri. Gosti su kontrolisali utakmicu od početka do kraja. Dogovor u svlačionici pred ovaj susret bio je da moramo biti čvrsti u odbrani i u tome nismo uspeli. Imali smo puno problema na početku u odbrambenom skoku, kasnije i mnogo izgubljenih lopti i grešaka. Ostaje nam još puno da radimo. Čestitam Vojvodini na pobedi“, rekao je trener Miroslav Nikolić.

Posle Radničkog na Dorćol je stigla četvrtoplasirana Vojvodina. Posle prvog perioda, ponovila se slika sa utakmice protiv Radničkog samo obrnuto. Vojvodina je ubacila 34 poena od čega je šest trojki – po dve Bjelica i Stojanović, Zarić i Prica po jednu. Naši košarkaši nisu mogli parirati boljoj Vojvodini koja je zasluženo došla do pobede. Nismo dobro izgledali u skoro tri četvrtine utakmice. Energija je bila niska. Ekipu je poremetio grip Beslaća i Đurasovića, ali sve u svemu protiv ovako napadački raspoložene Vojvodine nismo imali šanse.