Igrači rođeni 2003. godine i nastupaju u drugoj ligi – Grupa 2 prvenstva KSB, za jedan koš u kvalifikacijama nam je izbegao plasman u kvalitetnu ligu Beograda. U dosadašnjem toku takmičenja zabeležili smo svega tri poraza, jedan u kvalifikacijama i dva u drugoj ligi, a ostvarili smo ukupno 16 pobeda u kvalifikacijama, drugoj ligi i na dva međunarodna turnira na kojima smo učestvovali u dosadašnjem delu sezone!

Na oba međunarodna turnira- Lapski pohar u Pragu, i Novogodišnji IBC turnir u Beogradu, na kojima smo učestvovali, zabeležili smo sve pobede i osvojili ubedljivo dva prva mesta! Najubedljiviju pobedu u dosadašnjem delu sezone smo ostvarili na turniru u Pragu, protiv Češke ekipe Liberec iz istoimenog grada rezultatom 114:30!

Pionirska ekipa KK Dynamic BG se odlikuje velikim drugarstvom, zajedništvom i posvećenošću prema treningu i ispunjavanju obaveza na terenu. Timski duh i zajedništvo, su činioci koju ovu ekipu guraju do kvalitetnih rezultata koje ostvaruju, uz veliku borbenost i zalaganje, kao i željom za pobedu.

Kao vođa i prvi među jednakima ovu ekipu predvodi kapiten i plejmejker Luka Stešević, a veliki doprinos daju još Relja Tica, Tadej Ignjatović, Mihailo Stanojković, Marko Mirčić, Dušan Radojičić, Ognjen Mraović, Aleksandar Marković, Relja Hristić, Matija Stančić, Lazar Vasiljević, Matija Milićević i ostali članovi.