KK Dynamic VIP PAY sa zadovoljstvom može da objavi da su danas ugovore sa našim timom potpisala dva mlada košarkaša, Bojan Tomašević i Zoran Paunović.

Bojan Tomašević je rođen 2001. godine u Nikšiću, gde je i načinio prve košarkaške korake, da bi se sa 14 godina preselio u Beograd, u ekipu Crvene zvezde sa kojom je osvajao nacionalna prvenstva u kadetskoj i juniorskoj kategoriji. Prve minute u seniorskoj košarci Bojan je ostvario prošle sezone u ekipi FMP-a, u Superligi Srbije. Naš novi prvotimac je ostvario zapažene uspehe u reprezentativnoj košarci. Sa Crnom Gorom je 2017. osvojio srebrnu medalju na U16 prvenstvu, a uvršten je i u idealnu petorku turnira.  Ove godine, na U18 evropskom prvenstvu u Volosu bio je najbolji strelac turnira sa prosekom od 21 poen po utakmici. Bojan je visok 204 cm i igra na poziciji krilnog centra.

Zoran Paunović rođen je 2000. Godine u Nišu da bi sa 14 godina prešao u ekipu Crvene Zvezde. Sa U18 selekcijom Srbije osvojio je zlato na Eurobasketu u Slovačkoj 2018., dok je ovog leta igrao za U19 selekciju na Svetskom prvenstvu na Kritu, gde je imao učinak od 7,3 poena, 4,6 skokova i 4,4 asistencije po utakmici. Na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige 2018. godine bio je proglašen za najboljeg strelca, člana najbolje petorke i najkorisnijeg igrača turnira. Iste godine je bio i prvi strelac Juniorske lige Srbije. Zoran je visok 200 cm i igra na pozicijama 1 i 2.

Dinamik sa ponosom može da istakne da su ova dva igrača jedni od najtalentovanijih evropskih košarkaša u svom uzrastu. Zahvaljujući vrhunskim uslovima koje naš klub pruža i našoj misiji u razvoju mladih talenata, Zoran i Bojan će biti nosioci naše igre u ABA2 i KLS ligama u godinama koje su pred nama.  

Pred ekipom sa Dorćola su još dve pripremne utakmice, u četvrtak 12.9. protiv Slobode u Užicu i 13.9. protiv ekipe Borca u Čačku.