Danas je u prostorijama KK Dinamik zvanično predstavljen novi trener Oliver Popović, koji je najveći deo svoje igračke karijere proveo u Partizanu, Beobanci, Crvenoj zvezdi i atinskom Marusiju. Trenersku karijeru započeo je u sezoni 2005/06.

„Velika je čast biti trener Dinamika, koji je prethodne sezone u Superligi pokazao koliko može. Voleo bih da ljudi koji budu dolazili na utakmice prepoznaju moju filozofiju u igri. Uveren sam da će Dinamik davati sve od sebe, od prvog do poslednjeg minuta, u svakoj utakmici druge ABA lige“

izjavio je Popović.

Iza njega je bogata trenerska karijera u kojoj je vodio neke od najjačih srpskih klubova, a kao selektor Univerzitetske reprezentacije Srbije 2013. osvojio je drugo mesto na Mediteranskim igrama u Mersinu (Turska) i bronzanu medalju na Univerzijadi u Kazanju (Rusija).

Prvi pomoćnik trenera biće bivši prvotimac Dinamika i najefikasniji igrač u istoriji kluba – Stevan Nađfej. Od 2015. do 2017. nosio je dres ekipe sa Dorćola a igrao je i za brojne klubove sa naših prostora kao što su Partizan, Marusi, Igokea, Panionis.

Predsednik kluba Velibor Jojić iskoristio je priliku da se zahvali bivšem stručnom štabu, kao i novom treneru Dinamika:

„Novom treneru želim dobrodošlicu a svima nama želim sreću u daljem radu i sastavljanju ekipe i nadam se dobrim rezultatima u drugoj ABA ligi. Takođe bih iskoristio ovu priliku da zahvalim bivšem treneru Miroslavu Nikoliću koji je jedan od najzaslužnijih za dolazak trenera Popovića. Doveli smo mladog i stabilnog trenera koji će izvući najbolje od tima koji ćemo imati„.