Novo ime u Dinamikovom pogonu

KK Dynamic VIP PAY sa zadovoljsvom može da saopšti da je novi trener našeg juniorskog tima gospodin Saša Nikitović. Selektor U16 reprezentacije Srbije će u Dinamiku obavljati i funkciju koordinatora svih mlađih selekcija kluba.

Ponosni smo što smo našem timu stručnjaka možemo dodati još jedno ime poznato širom košarkaškog sveta. U biografiji gospodina Nikitovića nalaze se timovi poput Union Olimpije i Crvene Zvezde, kao i bogato iskustvo u reprezentaciji Srbije, kao pomoćnik Dušanu Ivkoviću, i reprezentaciji Bahreina kao selektor.

Veliko iskustvo novog trenera juniorskog tima u radu sa mladima, skautingu i edukaciji trenera biće dragoceno u viziji razvitka kluba koju ima uprava Dinamika.

Dinamik duguje veliku zahvalnost dosadašnjem treneru juniorske ekipe Nikoli Markoviću, koji je mlađe selekcije kluba podigao do trenutnog nivoa na kom imamo sedam reprezentativaca u mlađim selekcijama reprezentacije Srbije. 

“Open Day” na Dorćolu

KK Dinamik poziva sve zainteresovane mlade košarkaše da učestvuju u otvorenom treningu koji će biti održan u nedelju 9. Juna sa početkom od 14 časova u sportskom centru Dinamik na Dorćolu.

Treningu mogu prisustvovati svi zainteresovani košarkaši od 2001. do 2008. godišta, a trening će držati svi treneri mlađih kategorija, kao i Saša Nikitović.