Mihailo Šubaranović

Glavni trener mlađih pionira 1

Rođen je 11.01.1989. u Beogradu. Završio je Višu trenersku školu, a trenutno je apsolvent Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Košarku je igrao u Beogradu, između ostalih klubova u OKK Beograd i BKK Radnički.

Trenerskim poslom krenuo je da se bavi 2008. godine u KK Železnik. Odmah po sticanju diplome Operativnog trenera košarke preuzeo je ulogu glavnog trenera mlađih i koordinatora škole košarke, kao i drugih sektora kluba. Nakon dve sezone u Železniku prelazi u KK Bask gde je imao tri uspešne sezone kao glavni trener u svim selekcijama: od mlađih pionira do prvog tima.

Dobar rad i rezultat odveli su ga u OKK Zvezda, gde je radio sa mladjim kategorijama razvojnog dela KK Zrvena zvezda. U tom periodu je u saradnji sa Udruženjem košarkaških trenera Srbije realizovao mnoge projekte među kojima su Trenerski dani u Beogradu, kao i Beogradska klinika.

Sezonu 2015/16 prelazi u BKK Radnički gde je usupešno vodio 2 kadetske selekcije. U Radničkom je obavljao i funkciju koordinatora mlađih kategorija, gde je uspeo da poveća brojno stanje igrača u svim selekcijama.

Od sezone 2016/17 je deo Dynamic tima gde je preuzeo selekciju mlađih pionira.

Kao mlad sam ušao u trenerski svet i sa velikim entuzijazmom pristupio ulozi glavnog trenera. Najveći deo treninga mlađih kategorija mi se svodi na poboljšanju individualnih sposobnosti svakog pojedinca i stvaranju dobrog tima.

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER