Lider na tabeli, Borac iz Čačka, gostuje u hali sportova “Ranko Žeravica”. Osokoljeni pobedom nad ekipom MZT Dorćolci dočekuju apsolutnog favorita prvenstva. Sjajni tim Marka Marinovića pretrpeo je samo dva poraza u drugoj ABA ligi i stremi ka ostvarenju svojih ciljeva. U dosadašnjem delu sezone Dynamic Vip Pay i Borac su se sastali tri puta. Čačani su slavili u sve tri utakmice.

Miro Alilović, trener KK Dynamic Vip Pay: Dočekujemo najbolju ekipe u ligi, koja tokom cele sezone igra bez padova. Borac je tim koji je dobro popunjen na svim  pozicijama. Za svaku mesto u timu konkuriše dva odlična igrača. Zbog toga drže visok ritam u napadu i agresivnost u odbrani. Da bi savladali Borac morali bi da odigramo najbolju utakmicu u sezoni i da imamo veći broj raspoloženih igrača.

Miroslav Pašajlić, igrač KK Dynamic Vip Pay: Najboljoj ekipi u ligi se ne preti ali pokušaćemo da im se suprotstavimo na terenu. Borac je dobro vođena ekipa u kojoj nije bitan nijedan pojedinac već savršeno izgledaju kao tim. U ovoj utakmici nam je preko potrebna podrška publike pa pozivam naše simpatizere da dođu u što većem broju u halu soprtova.

Utakmica KK Dynamic Vip Pay – Borac igra se u hali sportova “Ranko Žeravica” u sredu 4. Marta sa početkom u 20 h. Ulaz u dvoranu je besplatan za sve ljubitelje košarke.