KK Dinamic Vip Pay zvanično je započeo pripreme za narednu sezonu 2020/2021.

Nakon pauze izazvanom pandemijom virusa Covid 19 okupljanje je proteklo u skladu sa propisima predloženim od strane kriznog štaba.

Dobrodošlicu i sreću u daljem radu igračima i stručnom štabu poželeli su sportski direktor Mirko Pavlović, Predrag Kanački I Aleksandar Smiljanić. Trener Miro Alilović sa svojim pomoćnicima Stevanom Mijovićem I Goranom Vučkovićem, kondicionim trenerom Milošem Cvetanovićem, fizioterapeutom Milanom Bosićem i doktorom Srđanom Marinkovićem  izneo je plan treninga kao i prevenciju od virusa i eventualnih povreda.

Miro Alilović je istakao: ,,Pred nama težak period nakon izuzetno duge pauze. Iako su igrači radili individualno po planu kondicionog trenera Miloša Cvetanovića I došli veoma spremni, u narednim nedeljama pre svega treba sačuvati zdravlje igrača a zatim se dobro pripremiti za izazove u Košarkaškoj ligi Srbije. U predstojećoj sezoni imaćemo još mlađi tim u odnosu na predhodnu. Kostur tima je sačuvan pa nam neće trebati mnogo vremena za uklapanje u sisteme na kojima insistiram.  Ja ću u ime celog tima obećati veliki rad koji će sasvim sigurno doneti  dobre rezultate.“

Kompletne pripreme obaviće se u hali sportskog centra Dynamic u kojoj će zahvaljujući dozvoli Košarkaškog saveza Srbije i Košarkaške lige Srbije nastupati kao domaćin.