Nakon pauze predhodnog vikenda KK Dynamic Vip Pay gostuje na našoj planinskoj lepotici. Ugostiće je ekipa Zlatibora koja beleži sjajne rezultate u KLS. Tim Strajina Nedovića deli prvo mesto sa ekipom Vojvodine sa fenomenalnim skorom od osam pobeda i jednog poraza. Takođe,  u prvom balonu ABA 2 lige zabeležili su tri pobede i jedan poraz. Zlatiborci nemaju slabu tačku. Najbolji strelac i asistenst ekipe je nekadašnji član Dinamika Dušan Kutlešić. Dirigent na terenu je prekaljeni Nemanja Protić a već nekoliko sezona sjajne partije pruža i odlični šuter Dragoslav Papić. Kada se njima pridodaju Vorkapić, Mitrović, Riznić, Pavlović, Stanojević, Čabrilo i pojačanje Marjanović…to je tim koji zaslužuje svaki respekt. Sa druge strane, Dorćolci neće putovati u Čajetinu sa belom zastavom. Optimizam grade na sjajnim partijama bekovskog para Mert Akay – Gregor Glas al i pobedom nakon produžetka u susretu sa Napretkom.

“Gostojemo ekipi Zlatibora koja pruža sjajne partije u oba takmičenja u kojima nastupa. Pozicija na tabeli najbolje govori o njihovom kvalitetu. Dugačak roster koji imaju dozvoljava im da igraju u viskom ritmu bez obzira na broj utakmica koje imaju. Nismo u poziciji da pretimo takvom rivalu, posebno jer smo otežano trenirali u predhodne dve sedmice. Mi moramo da zbijemo redove. Od mog mladog tima tražiću maksimalnu borbu za svaku loptu, izgaranje u odbrani i pamet u napadu” ističe strateg Miro Alilović.

U ekipi  Dinamika neće biti kapitena Čakarevića te mladih Zimonjića, Radovanovića i Svetozarevića. Tim će biti popunjen iz sopstvenih redova reprezentativcima Srbije u mlađim kategorijama, Stefanom Stefanovićem i Vojinom Medarevićem.

Utakmica KK Zlatibor – KK Dynamic Vip Pay igra se u sportskom centru Čajetina u istoimenom gradu u subotu 28.11.2020. sa početkom u 18 časova