U četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća košarkaši Dinamika poraženi su od ekipe Mega Bemax rezultatom 94:79. Nakon susreta predsednik Velibor Jojić nije krio emocije.

„Čestitke Megi na zasluženoj pobedi. Kontrolisali su utakmicu od početka. Samo smo prvih 10 minuta igrali dobro. Na momente je utakmica bila slična onoj iz 2017. takođe u Kupu. Nismo imali rešenja za Miškovića i Bitadzea. Lagano su dolazili do poena i na tome moramo raditi u budućnosti. Imali smo 20 skokova manje, a Mega je pored toga imala 21 skok u napadu. Sa takvim procentima se ne može dobiti utakmica u Kupu“, istakao je Jojić, koji bi, kao i većina navijača voleo da Mega Bemax bude u istoj grupi sa Dinamikom u Superligi da još jednom odmere snage.

„Pre tri sezone kada sam odlučio da uđem u košarku, znao sam da je to ispravna odluka. Zahvaljujem se treneru Miroslavu Nikoliću i svima u klubu i svojoj porodici na podršci. Srećan sam što smo se i ove godine plasirali na završni turniru Kupa. Hvala navijačima što i dalje podržavaju naš projekat, oni su naša snaga. Pripremali smo se za ovo gostovanje. Iz Beograda je krenuo autobus navijača i zajedno sa sponzorima i prijateljima kluba imali smo podršku od 200 navijača“, zaključio je Jojić.