Juniori košarkaškog kluba Dinamik učestvovaće od 04. maja do 06. maja na Roda Finalnom turniru za juniore koji će se održati u Hali Mega Factory u Beogradu. Na turniru se nalaze ekipe: Crvena Zvezda, Partizan, Mega Bemaks, Vojvodina, Polet, Beko, Mladost i Dinamik.

Prvi dan (04.5.2018)

19:45 h- Partizan – DINAMIK VIP PAY

Drugi dan (05.05.2018)

12:00 h – Pobednici ( 1/8) vs (4/5)

14:30 h- Pobednici (2/7) vs (3/6)

Treći dan (06.04.2018)

10:30 h – Utakmica za 3. Mesto.

13:00 h – Finale

„Ovaj F8 turnir nam je nagrada za sav trud i rad koji smo do sada pokazali, za ovaj mlad tim koji i naredne godine moze da igra juniorsku ligu, sem kapitena Vulikica. Igramo već drugu godinu zaredom i to je za nas mladi kolektiv puno. Igramo sutra protiv jedne od tri najjače ekipe u državi i favorita za titulu. Dali smo sve od sebe, pripremili se i da bismo pobedili Partizan trebamo imati koncentraciju, svesti broj gresaka na minimum, a veca zelja i motivacija od njih nikako ne smeju da izostanu. Ovakve utakmice su bogatstvo Jedinstvene lige u kojima se mogu odmeriti snage sa najboljim pojedincima u Srbiji. Partizan jeste favorit u ovom susretu, jer ima u sastavu i neke od najboljih evropskih igrača u tom godištu, ali upravo to je jos veci motiv za moje igrace sutra da se dokazu, a i samo velike utakmice stvaraju velike igrace“, rekao je trener juniora Stevan Mijović.

Juniori pod vođstvom trenera Stevana Mijovića, Karla Đuranovića (pomoćni trener) I Adama Petrovića (kondicioni trener) nastupaju u sledećem sastavu:

Bogdan Petrović, Bogdan Tejić, Vuk Vulikić, Toma Vasiljević, Strahinja Grujanić, Nikola Đaković, Nemanja Kostić, Lazar Grbović, Dušan Pajović, Nikola Stojiljković, Jovan Jović, Novak Obradović