Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dosadašnji prvi trener seniorske ekipe, Miroslav Nikolić, koji je učestvovao u osvajanju mnogih reprezentativnih odličja kako seniorske, tako i mlađih selekcija, koordiniraće stručni rad svih kategorija i biće spona sa menadžmentom kluba. Na njegovo mesto dolazi Vladimir Đokić, stručnjak koji je sa mladom reprezentacijim Srbije nedavno osojio zlato na prvenstvu Evrope u Italiji, bivši reprezentativac i internacionalac, nakon toga trener Slobode, Metalca, Vršca, a sve u skladu sa konceptom podmlađivanja tima.

Napomenimo još da je na mesto pomoćnog trenera došao Stevan Mijović koji je do sada radio u mlađim kategorijama, dok će juniorsku selekciju preuzeti Nikola Marković prvi saradnik Miroslava Nikolića. Menadžment kluba očekuje, kako od novajlija, tako i starodedelaca u Dinamiku, nastavak razvoja našeg sistema, uz zahvalnost za do sada urađeno i veru u nastavak ostvarenja zadatih ciljeva.