Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prva pobeda u novoj godini u KLS ligi za Dinamik došla je teže od očekivanog. Tamiš je u drugom poluvremenu dao do znanja da nisu došli da predaju bodove bez borbe. Dorćolci su se probudili u poslednjoj četvrtini I koševima Vulikića prešli u vođstvo koje nisu ispuštali do kraja utakmice. U redovima Dinamika najefikasniji su bili Stevanović 19, Glišić 18 I Ostojić sa 11 poena.

Bojan Jovičić: Čestitao bih Dinamiku. Ne može da se pobedi ovakva jedna kvalitetna ekipa sa jednim dobrim poluvremenom. Ima objektavnih razloga za to. Bilo je početničkih odluka I baš sam mnogo zamerio igračima na poluvremenu. Ušli smo bolje u drugo poluvremе I stigli ih. Promašili smo tri penala I dva otvorena šuta kada se lomilo, Vulikić je pogodio I to je ustvari košarka, ko pogodi kada treba dobija utakmicu.

Vladimir Đokić: Očekivali smo ovakvu utakmicu, borbenu, motivisanu od strane Tamiša I moje ekipe. U jednom momentu je izgledalo kao da je dobijena utakmica, međutim Tamiš ima karakter I dobre igrače vratili su se. Izgledalo je opet po nas da je utakmica izgubljena. U tim momentima smo menjali sistem igre sa tri visoka igrača da bi kontrolisali skok, ubacili par otvorenih šuteva I imali bitne skokove u napada. Na kraju Vulikić je opet bio junak. Dobra utakmica, Tamiš ima kvalitet, rade dobro, mislim da će ta ekipa biti visoko plasirani u KLS. Mi se okrećemo ABA2 ligi, umorni smo ali takva je igra.