Recent news
  1. Dynamic U19 team beat Russia U17
  2. Dinamik protiv Lovćena u borbi za plej-of
  3. Dinami
  4. Dinamik – Mladost: nastavlja se KLS
  5. Humanitarni karakter utakmice Dinamik – Sloboda

Goran Sebez

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kondicioni trener

Goran Šebez je rođen 24.02.1981. u Slavonskoj Požegi. Završio je Arhitektonsko-tehničku školu u Beogradu a zatim i FISAF međunarodnu akademiju za fitness trenere.

Sa KK Dynamic BG je osvojio prvo mesto (zlatna medalja) u Drugoj muškoj ligi Srbije – sezona 2015/16 i Kup Srbije (drugi stepen) – sezona 2016/17.

Sportom se bavi od svoje pete godine kada je počeo da trenira karate. U želji da proba i druge sportove, posle dve godine i polaganja za crveni pojas, počinje da trenira tenis. Završivši školu tenisa, krenuo je dalje sa istraživanjima, pa je jedno vreme trenirao i fudbal. Početkom 90-tih otkrio je košarku, a ljubav prema ovom sportu ga je navela da 1993. godine počne da trenira u ŠKK Zvezdara. Tada su njegov rad pratili treneri Dragan Tijanić i Marjan Mišić. Šest godina kasnije prelazi u KK Poštar kod Ljiljane Radičević, gde je igrao dve godine i to od 1997-1999, kada su se završili njegovi juniorski dani.

U tom periodu otkriva čari fitnesa u kojem je i dan danas. Licenciran je od strane FISAF (Federation of International Sports, Aerobics and Fitness) internacionalne akademije za fitnes trenera, a pored rada u KK Dynamic BG, radi i sa rekreativcima.

Volim da čitam stručnu literaturu, edukujem se, posećujem stručne seminare i cilj mi je da u ovom poslu konstantno napredujem. Posao kojim se bavim je posao koji zaista volim. Uživam u tome da pomažem ljudima u pravljenju najbolje verzije sebe i uživam pomažući sportistima u pravljenju vrhunskih rezultata.

Himna KK Dynamic
Autori: Mlađan Dinkić i Saša Milošević
Preslušajte himnu KK Dynamic