Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U 5. kolu KLS lige Zlatibor je naneo prvi poraz Dinamiku rezultatom 75:71. U redovima Dinamika najefikasniji su bili Rakićević, Ostojić, Stevanović, Kutlešić sa po 15 poena.

Vladimir Đokić, trener Dinamika:

”Čestitam ekipi Zlatibora na zasluženoj pobedi. Mi nismo bili na nivou, moraćemo videti u čemu je stvar. Možda nas je u ovom zgusnutom ritmu stigao i umor, međutim, to nije opravdanje. Tri dana je dosta za odmor za mladu ekipu. Jednostavno, ako nismo 100% skoncentrisani možemo imati problema sa svakom ekipom. Zlatibor nas je napao, imali su veću želju, pogodili su neke šuteve. Šta je tu je, odlučila je opet jedna ili dve lopte, a mi se moramo okrenuti obavezama u ABA2 ligi. Još jednom čestitke Zlatiboru na zasluženoj pobedi.”

Danilo Ostojić, igrač Dinamika:

”Čestitao bi Zlatiboru na pobedi. Odigrali su bolje od nas u nekim situacijama kad je trebalo i u odbrani I u napadu. Igramo dve lige, igrači su dosta potrošeni. Prelako smo im dopustili da uđu u utakmicu i kad su uhvatili svoj ritam na kraju su dobili samopouzdanje i pogađali neke otvorene šuteve. Još jednom čestitam Zlatiboru na pobedi a mi se okrećemo utakmici ABA2 sa Sparsima.”