Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Juniori košarkaškog kluba Dinamik učestvovaće od 04. maja do 06. maja na Roda Finalnom turniru za juniore koji će se održati u Hali Mega Factory u Beogradu. Na turniru se nalaze ekipe: Crvena Zvezda, Partizan, Mega Bemaks, Vojvodina, Polet, Beko, Mladost i Dinamik.

Prvi dan (04.5.2018)

19:45 h- Partizan – DINAMIK VIP PAY

Drugi dan (05.05.2018)

12:00 h – Pobednici ( 1/8) vs (4/5)

14:30 h- Pobednici (2/7) vs (3/6)

Treći dan (06.04.2018)

10:30 h – Utakmica za 3. Mesto.

13:00 h – Finale

“Ovaj F8 turnir nam je nagrada za sav trud i rad koji smo do sada pokazali, za ovaj mlad tim koji i naredne godine moze da igra juniorsku ligu, sem kapitena Vulikica. Igramo već drugu godinu zaredom i to je za nas mladi kolektiv puno. Igramo sutra protiv jedne od tri najjače ekipe u državi i favorita za titulu. Dali smo sve od sebe, pripremili se i da bismo pobedili Partizan trebamo imati koncentraciju, svesti broj gresaka na minimum, a veca zelja i motivacija od njih nikako ne smeju da izostanu. Ovakve utakmice su bogatstvo Jedinstvene lige u kojima se mogu odmeriti snage sa najboljim pojedincima u Srbiji. Partizan jeste favorit u ovom susretu, jer ima u sastavu i neke od najboljih evropskih igrača u tom godištu, ali upravo to je jos veci motiv za moje igrace sutra da se dokazu, a i samo velike utakmice stvaraju velike igrace”, rekao je trener juniora Stevan Mijović.

Juniori pod vođstvom trenera Stevana Mijovića, Karla Đuranovića (pomoćni trener) I Adama Petrovića (kondicioni trener) nastupaju u sledećem sastavu:

Bogdan Petrović, Bogdan Tejić, Vuk Vulikić, Toma Vasiljević, Strahinja Grujanić, Nikola Đaković, Nemanja Kostić, Lazar Grbović, Dušan Pajović, Nikola Stojiljković, Jovan Jović, Novak Obradović