Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na početku drugog dela prvenstva KLS  KK Dynamic Vip Pay dočekuje Metalac. U premijernoj utakmici u sezoni slavio je domaćin rezultatom 82:72. U ekipi iz Valjeva ima mnogo poznatih lica. Sa klupe ih predvodi nekadašnji trener Dinamika Vladimir Đokić a najistaknutiji akteri dosadašnjeg dela prvenstva su prošlogodišnji članovi kluba sa Dorćola – Zoran Paunović i Slobodan Jovanović. U predstojećoj utakmici utakmici debitovaće iskusni as Stefan Sinovec koji se vratio u klub za koga je svojevremeno uspešno nastupao. Dinamik je pretrpeo tri vezana poraza protiv rivala iz vrha tabele. U narednom periodu očekuju ga utakmice sa ekipama iz druge polovine prvenstvene lestvice.

„Na početku sezone sam najavio da će moj tim imati dosta uspona i padova. To je svojstveno mladim ekipama kao što je naša a moj zadatak je da oscilacije svedem na minimum. Svesni smo važnosti utakmice u nedelju. Iako izuzetno cenim svog kolegu Vladimira Đokića i respektujem njegov tim, mi više nemamo prava da gubimo kod kuće. Pripremićemo se dobro za agresivnu igru rivala. U napadu igramo dosta raznovrsnije u odnosu na start prvenstva pa smatram da dobrom odbranom možemo do željenog cilja u duelu sa Metalcem“ najavljuje susret Miro alilović strateg Dinamika.

Utakmica KK Dynamic Vip Pay – KK Metalac odigraće se u nedelju 10. januara sa početkom u 17 časova