Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

KK Dynamic VIP PAY  sa ponosom može da istakne da je svoj sportski sektor pojačao zvučnim imenom – gospodin Mirko Pavlović je novi sportski direktor kluba sa Dorćola. Decenijsko iskustvo koje gospodin Pavlović ima na poslovima sportskog direktora u klubovima regiona, biće dragoceno za dalji razvoj našeg kluba.

Ovom prilikom gospodin Pavlović je izjavio: „Sa velikim zadovoljstvom prihvatio sam ulogu sportskog direktora KK Dinamik. Velike ambicije i ciljevi uprave kluba su se poklopile sa mojim. Dinamik će sa sigurnošću nastaviti da bude konkurentan u regionu, a ujedno će omogućiti mladim i perspektivnim košarkašima prevashodno iz Srbije da maksimalno poboljšaju svoj razvoj u našem programu. Akcenat u bližem vremenskom periodu će biti na još kvalitetnijem razvoju mlađih selekcija.  Uveren sam da ću, na odličnim temeljima koji su već postavljeni, zajedno sa timom saradnika od Dinamika napraviti klub u kojem će se formirati igrači za vrhunske evroligaške i NBA domete.”

Kao sportski direktor osvojio je tri ABA lige sa KK Crvena Zvezda, tri prvenstva srbije kao i tri kupa. Poslednji angažman mu je bio na mestu savetnika za sportska pitanja KK Olimpije iz Ljubljane. 

Dobrodošao!