Nakon pauze zbog igranja nacionalnih kupova i FIBA prozora nastavlja se ABA 2 liga. U poslednjem susretu Dinamik je poražen na svom terenu od ekipe Sparsa i tako zakomplikovao situaciju u donjem delu tabele. Šest poraza u poslednjih sedam utakmica dovela su Dorćolce u opasnu zonu. Dynamic Vip Pay u narednom kolu gostuje odličnoj ekipi MZT iz Skoplja koja je pretendent za plasman u prvu ABA ligu.

Miro Alilović, trener KK Dynamic Vip Pay: Putujemo u Skoplje gde nas dočekuje odlična ekipa. MZT je dobro vođen tim, selektiran za najviša dela, što pogled na tabelu i dokazuje. Zahtevaću maksimalno zalaganje svakog pojedinca u odbrani, kontrolu ritma i dobru organizaciju u napadu. Jedino na taj način ćemo moći da se suprotstavimo favoritu u ovoj utakmici.

Danilo Ostojić, igrač KK Dynamic Vip Pay: MZT je tim za respekt, mnogo iskusniji od nas. Iako su tim iz vrha tabele ne putujemo u Skoplje sa belom zastavom. Naprotiv, idemo sa motivom više da se nadmećemo sa velikim protivnikom i pokušamo da ga iznenadimo. Eventualna pobeda nad takvim rivalom donela bi nam mnogo u završnici takmičenja.

 

Utakmica u Skoplju igra se u četvrtak 27. Februara sa početkom u 20 časova.