KK Dynamic VIP PAY  sa ponosom može da istakne da je svoj sportski sektor pojačao zvučnim imenom – gospodin Mirko Pavlović je novi sportski direktor kluba sa Dorćola. Decenijsko iskustvo koje gospodin Pavlović ima na poslovima sportskog direktora u klubovima regiona, biće dragoceno za dalji razvoj našeg kluba.

Ovom prilikom gospodin Pavlović je izjavio: „Sa velikim zadovoljstvom prihvatio sam ulogu sportskog direktora KK Dinamik. Velike ambicije i ciljevi uprave kluba su se poklopile sa mojim. Dinamik će sa sigurnošću nastaviti da bude konkurentan u regionu, a ujedno će omogućiti mladim i perspektivnim košarkašima prevashodno iz Srbije da maksimalno poboljšaju svoj razvoj u našem programu. Akcenat u bližem vremenskom periodu će biti na još kvalitetnijem razvoju mlađih selekcija.  Uveren sam da ću, na odličnim temeljima koji su već postavljeni, zajedno sa timom saradnika od Dinamika napraviti klub u kojem će se formirati igrači za vrhunske evroligaške i NBA domete.”

Kao sportski direktor osvojio je tri ABA lige sa KK Crvena Zvezda, tri prvenstva srbije kao i tri kupa. Poslednji angažman mu je bio na mestu savetnika za sportska pitanja KK Olimpije iz Ljubljane. 

Dobrodošao!