Nakon regionalnog prvenstva i pobede protiv Bosne, igrači i stručni štab su imali dva dana za oporavak i pripremu za utakmicu u kojoj su 04.novembra ugostili Dunav, svog starog rivala.

Dinamik je bolje ušao u utakmicu, napravio seriju od 10:0 i uz odličan šut i odbranu držao igru u svojim rukama. Dunav je počeo da se budi krajem prve četvrtine, ali nedovoljno da stignu Dinamik koji je u jednom trenutku imao prednost +27 (57:30). U drugo poluvreme Dinamik je ušao još čvršće i tako održao razliku pa ovog puta nismo ušli u napetu završnicu.
Najbolji u redovima Dinamika bili su Krstić sa 16 i Eldridge sa 13 poena, koji je ujedno i MVP utakmice. Kod gostiju se istakao Mitrović sa 17 poena.

Vuk Vulikić kapiten ekipe: “Pokazali smo da smo spremnija ekipa. Pokazali smo karakter i opravdali trenerovo poverenje posle poraza od Beovuka prošlo kolo. Hvala navijačima koji su nas bodrili sve vreme.”

Trener Dinamika Oliver Popović: “Zasluženo smo pobedili. U poslednje dve utakmice smo pokazali mnogo više nego u protekla dva meseca. Ulazak u utakmicu je bio baš onakav kakav smo hteli. Lopta je dobro išla, a i imali smo Vardu koji je bio raspoložen i koristio svoje iskustvo. Presudio je i individualni kvalitet Đurasovića i Zekavičića, par njihovih šuteva gde smo se odvojili na 27 razlike. Dao sam priliku mladim igračima da im bude podstrek za regionalnu ligu što je Dunav iskoristio da smanji razliku.”