Košarkaški klub Dinamik i „Blic“ su udružili snage i od ovog ponedeljka zajedno idu u osvajanje KLS i druge ABA lige.

Ugovor su potpisali Velibor Jojić, vlasnik KK Dinamik i čovek koji je stvorio ugledan Sportski centar na Dorćolu, i Predrag Mihailović, glavni i odgovorni urednik „Blica“. Oni su prepozali zdravu sredinu u kojoj se razvija mladi klub sa Dorćola koji je u protekle dve godine postizao sjajne rezultate.

„Vi odavno pratite naš klub i dešavanja oko njega. Ta medijska pažnja koju nam „Blic“ pruža znači mnogo. Pratite rezultate naših mlađih selekcija što je takođe za pohvalu jer sve ovo što radimo, treba neko i da vidi i prepozna. U tome nam vi pomažete i jako sam srećan i zadovoljan što smo potpisali ugovor o saradnji koja će, nadam se, samo rasti i kroz koju će i Dinamik rasti.“, rekao je Jojić.

Dinamik je trenutno prvi u KLS ligi i treći u Drugoj ABA ligi.

„Naše ambicije su uvek najviše. Vodeći smo tim u našem prvenstvu, a na Jadranu smo u vrhu. Naravno, nama je cilj da izborimo učešće u ABA ligi sledeće sezone. U oba takmičenja ćemo dati sve od sebe, u svaku utakmicu ulazimo bez bilo kakve kalkulacije i nadamo se dobrim rezultatima.“, kazao je Jojić.

Predsednik tima sa Dorćola se trudi da stvori zdravu sredinu u kojoj će se razvijati dobri sportisti.

„Lično volim sport, a u mojoj kompaniji „Vip sistem“ takođe vole sport. Navikli smo da naporno radimo, da mnogo ulažemo i znamo sigurno da će biti rezultata.“

Predrag Mihailović, glavni i odgovorni urednik „Blica“, zadovoljan je saradnjom.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam u SC „Dinamik“, jednoj zdravoj košarkaškoj i sportskoj priči. „Blic“ je postao sponzor KK Dinamik, koji igra u drugoj ABA ligi, a nadamo se da će sledeće godine igrati ABA ligu. Posle sponzorstva OKS-a, Fudbalskog, Košarkaškog, Odbojkaškog, Rukometnog saveza, sada smo sponzori i Dinamika, koji godinama osim dobrih rezultata, stvara i jednu zdravu atmosferu, dobre igrače, trenere. Verujem da ćemo se sledeće godine zajedno radovati uspesima u ABA ligi.“, zaključio je Mihailović.