U Sredu će beogradska publika u Hali Sportova „Ranko Žeravica“ imati priliku da prisustvuje 5. kolu ABA2 lige između KK DYNAMIC VIP PAY i OKK Novi Pazar. Posle četiri kola obe ekipe imaju negativan skor od 1 pobede i 3 poraza u regionalnom takmičenju, te se očekuje dobra utakmica i borbenost sa obe strane.
 
Trener Dinamika Miro Alilović je izjavio: „Novi Pazar je iskusna ekipa koja ima dugu klupu i dobro je pokrivena na svim pozicijama. Često menjaju odbranu i ukoliko želimo pozitivan rezultat moramo da nametnemo našu igru, da budemo pametni u odbrani i u napadu. Utakmice između ove dve ekipe su tradicionalno zanimljive, a pobeda je bitna i nama i njima, te moramo igrati maksimalno koncentrisano svih 40 minuta,“
 
Centar Dinamika Nikola Vujović, koji je u prethodnoj utakmici između Dinamika i Zlatibora zaradio titulu MVP-ja, je oprezan pred duel sa svojom bivšom ekipom: “ Očekuje nas derbi u ABA2 ligi i utakmica koja neće biti nimalo laka. Da bismo pobedili moraćemo igrati maksimalno fokusirano i u visokom intenzitetom jer su Pazarci iskusni i kazniće svaku našu grešku. Verujem da možemo doći do pobede koja bi za nas bila jako bitna za dalji nastavak sezone i priključak u borbi za vrh tabele“.
 
Utakmica počinje od 19.00, a ulaz je besplatan za sve posetioce.